Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Stravování - obchodní modely, platby on-line

2.12.2016, Zdroj: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Na portálu Finanční správy k EET (www.etrzby.cz) byly zveřejněny dva důležité metodické dokumenty, které upřesňují výklad zákona o evidenci tržeb.

V první řadě jde o podrobný popis různých obchodních modelů a situací, při nichž dochází k prodeji potravin:

  1. Stravování a pohostinství – CZ NACE 56 – 1. fáze EET od 1. 12. 2016
  2. Maloobchodní prodej potravin a nápojů – CZ NACE 47 –  2. fáze EET od 1. 3. 2017
  3. Stravování – dodání zboží – 3. fáze EET od 1. 3. 2018

Jedenáctistránkový materiál zveřejněný na portále 
www.etrzby.cz/assets/cs/prilohy/Stravovani_Obchodni_modely.pdf obsahuje rozsáhlou přehlednou tabulku všech možných modelů a situací, z nichž může podnikatel vyvodit, do které fáze

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulů:
DU profi | DU aktuality profi | DU aktuality profi plus
 +420 222 539 333  aktualityprofi@du.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • On-line knihovna je denně doplňovanou databází článků týkajících se změn v daních a účetnictví
  • Právní předpisy jsou nedílnou součástí, a to k různým datům účinnosti.
  • Články jsou srozumitelné, názorné a garantované.
  • Databáze jsou doplněny o propracovaný systém vyhledávání, který umožňuje vždy rychle nalézt požadovanou odpověď.
  • Vyhledávání bez reklam.
  • Praktické filtry zacílí na hledané téma.
  • Portál má jednoduché ovládání, uživatelsky přátelské rozhraní i profesionální úroveň.
  • Renomovaní autoři - články mají vysokou odbornou hodnotu. 
  • Odpovědní servis zdarma - do 3 týdnů získáte fundovanou odpověď na dotaz z oblasti daní a účetnictví (pouze u modulu DU aktuality profi PLUS - 4 dotazy za rok).
  • Časové verze článků (pouze pro DU aktuality profi PLUS).


Díky této on-line databázi získají předplatitelé pomocníka, který ohlídá daňové a účetní legislativní změny!

     
     Napište nám
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: